Optimaliseer uw Last Mile Delivery ervaring!

Verlaag uw kosten, verhoog de productiviteit en maak het werk van uw chauffeurs makkelijker en veiliger, terwijl u uw bedrijf laat groeien.

the why

Hoe wij bedrijven helpen met hun Last Mile Delivery

We helpen wagenparkbeheerders om kosten te besparen, de productiviteit te verhogen en chauffeurs te behouden terwijl hun bedrijven hun online bedrijf laten groeien. Met ons Last Mile Delivery product helpen wij ondernemers met een bezorgdienst hun proces te verbeteren met een kant-en klaar product. Uw pakketdienst optimaliseren voor Last Mile Delivery was nog nooit zo makkelijk!

Hoe ons kant-en klare Last Mile Delivery Product uw bedrijf kan helpen groeien


Verhoog de nauwkeurigheid van bezorgtijden tot wel 25%

Bespaar tot wel 21% op de exploitatiekosten van uw wagenpark

Verhoog het aantal stops per rit met maximaal 30%

Uw last-mile leveringen staan ​​steeds meer onder druk – door strakkere deadlines, stijgende kosten en een toename van leveringen op dezelfde dag en de volgende dag.

Optimaliseer Fleet Routes

Optimaliseer en plan snel en gemakkelijk leveringen voor elk aantal bestelwagens. Plan slimmere routes, reageer op plotselinge veranderingen en geef statusupdates terug in één handige applicatie. De end-to-end app is ook uiterst geschikt voor vrachtwagens en berekent routes op basis van actuele gegevens, rekening houdend met routebeperkingen zoals lage bruggen, voertuigregels en beperkingen in de binnenstad.

How To Improve Customer Service With Real Time Updates
last mile delivey - location data

Nauwkeurige Locatiegegevens

HERE Last Mile is gebaseerd op zeer nauwkeurige locatiegegevens en stelt de beste route samen voor uw chauffeurs rekening houdend met het realtime verkeersinformatie. Bespaar op de operationele kosten door de ritten van chauffeurs te optimaliseren. Verhoog de service door klanten nauwkeurige bezorgtijden te geven en concurrerende prijzen aan te bieden.

Houd je chauffeurs tevreden

Houd chauffeurs tevreden en in-sync met runsheets, routevoortgang en voltooide leveringen. Bied turn-by-turn navigatie en synchroniseer gegevens tussen web- en mobiele applicaties.

tevreden-chauffeur
replan routes last mile

Replan routes en regeer direct op onvoorziene omstandigheden

Reageer snel op veranderende omstandigheden op de weg wanneer deze zich voordoen. Optimaliseer routes direct opnieuw bij het toevoegen van nieuwe taken of het verwijderen van geannuleerde leveringen om uw ETA’s te handhaven.

Over ons

Local Eyes is een toonaangevende leverancier van locatie-intelligentie en data-oplossingen. Als reseller en integrator van geospatiale technologieën geloven we dat het vormen van verbindingen de basis is voor zakelijk succes: verbindingen tussen mensen, plaatsen en dingen. Met onze producten en diensten bieden we bedrijven de dynamische, on-demand data die ze nodig hebben om hun beslissingsbevoegdheid te vergroten.

Kom met ons in contact