Optimaliseer uw logistieke leveringen!

Verlaag uw kosten, verhoog de productiviteit en maak het werk van uw chauffeurs makkelijker en veiliger, terwijl u uw bedrijf laat groeien.

the why

Hoe wij bedrijven helpen met hun Last Mile Delivery

We helpen wagenparkbeheerders om kosten te besparen, de productiviteit te verhogen en chauffeurs te behouden terwijl hun bedrijven hun online bedrijf laten groeien

Hoe ons product uw bedrijf kan helpen groeien


Verhoog de nauwkeurigheid van bezorgtijden tot wel 25%

Bespaar tot wel 21% op de exploitatiekosten van uw wagenpark

Verhoog het aantal stops per rit met maximaal 30%

Waarom u kunt profiteren van onze oplossing

Volledig eigen Dashboard

HERE Last Mile bestaat uit een digitaal dashboard voor wagenparkbeheerders en een mobiele app voor chauffeurs. Dit is een complete end-to-end oplossing om uw logistiek slimmer te maken. 

Nauwkeurige Locatiegegevens

HERE Last Mile is gebaseerd op zeer nauwkeurige locatiegegevens en stelt de beste route samen voor uw chauffeurs rekening houdend met het realtime verkeersinformatie. Bespaar op de operationele kosten door de ritten van chauffeurs te optimaliseren. Verhoog de service door klanten nauwkeurige bezorgtijden te geven en concurrerende prijzen aan te bieden.

Optimaliseer en Plan

Optimaliseer en plan snel en gemakkelijk leveringen voor elk aantal bestelwagens. Plan slimmere routes, reageer op plotselinge veranderingen en geef statusupdates terug in één handige applicatie. De end-to-end app is ook uiterst geschikt voor vrachtwagens en berekent routes op basis van actuele gegevens, rekening houdend met routebeperkingen zoals lage bruggen, voertuigregels en beperkingen in de binnenstad.

Over ons

Local Eyes is een toonaangevende leverancier van locatie-intelligentie en data-oplossingen. Als reseller en integrator van geospatiale technologieën geloven we dat het vormen van verbindingen de basis is voor zakelijk succes: verbindingen tussen mensen, plaatsen en dingen. Met onze producten en diensten bieden we bedrijven de dynamische, on-demand data die ze nodig hebben om hun beslissingsbevoegdheid te vergroten.

Kom met ons in contact