HERE Last Mile: route optimalisatie was nooit zo eenvoudig!

Nu 3 maanden gratis!

Start direct met het verbeteren van levertijden & besparen van brandstof

Deze app is speciaal ontwikkeld om het werk voor logistieke bedrijven en bezorgdiensten eenvoudiger te maken. Deze plug-and-play oplossing is binnen een dag online zodat je direct profiteert van de voordelen.

Met als resultaat? Lagere vlootkosten, tevreden bezorgers, snellere leveringen en tevreden eindklanten.

Meer weten? Vraag een demo aan!

Ben je enthousiast en wil je de app proberen? Profiteer t/m eind februari van onze actie en probeer Here Last Mile 3 maanden gratis! 

Vraag demo aan

De voordelen


Verlaag de kosten van jouw vloot met 20%

Verhoog het aantal leveringen per route met 30%

Verhoog de productiviteit van bestuurders met 20%

"De oplossingen van HERE helpen ons bij het verhogen van de klanttevredenheid, de chauffeurstevredenheid én het optimaliseren van de winstgevendheid. Local-eyes is als partner altijd bereikbaar en spreekt onze taal vanuit hun uitgebreide kennis en ervaring met onze markt"

— Marc Scott, Executive Officer

Dynamische Route Optimalisatie

Stel uw klanten tevreden door nauwkeurige ETA’s te verstrekken. Genereer optimale multi-stop routes voor uw gehele wagenpark, speciaal gemaakt voor bestelbussen/trucks en ontvang live verkeersgegevens. Reageer op last-minute wijzigingen door lopende routes aan te passen. Creëer ritten op maat voor speciale handling en tijdsgevoelige goederen.

Overal en altijd routes laten opnieuw laten berekenen

Reageer snel op veranderende omstandigheden op de weg wanneer deze zich voordoen. Optimaliseer routes direct opnieuw bij het toevoegen van nieuwe opdrachten of het verwijderen van geannuleerde leveringen om uw verwachte aankomsttijd te handhaven.

Bied support aan bestuurders

Bied chauffeursondersteuning met de HERE Location-app. Houd chauffeurs op één lijn met runsheets, voortgang van de rit en voltooide leveringen. Zorg voor stapsgewijze navigatie en synchronisatie van gegevens tussen web- en mobiele applicaties

fuel prices

Verlaag de kosten

Schattingen geven aan dat last-mile-bezorging de grootste kostenpost is binnen de toeleveringsketen van een organisatie en meer dan 40% van de totale kosten uitmaakt. Met HERE Last Mile realiseer jij al snel 20% kostenbesparing.

Waarom Local-eyes?


Sterke support partner

Ons team helpt je bij het optimaal inzetten van Here Last Mile. Vragen? Je kunt ons altijd bellen!

Concurrerende en duidelijke tarieven

Transparante prijzen zodat jij weet waar je aan toe bent

Premium navigatieproduct

Als trotse Platinum Partner van HERE biedt Local Eyes een hoogwaardige routeplanning app waarmee je direct kosten bespaart

Vraag een demo aan en stel je vragen

Vul onderstaand formulier in en we laten je in 10 minuten de highlights zien van HERE Last Mile. Uiteraard toegespitst op de planners en bezorgers van jouw organisatie.

Wil je met de app aan de slag? Profiteer dan van onze actie en gebruik HERE Last Mile 3 maanden gratis!